Hulp aan Dieren

Gedurende een 4 jaar heb ik zowel thuis als op het werk de beschikking over internet. Zo in de loop van de tijd heb ik interessante dingen meegemaakt die voor die/deze tijd vooruitstrevend en verrassend zijn. Op deze pagina wil ik jullie de stukjes van het WWW tonen waar ook jij en onze dieren wijzer van kan worden. Heb jij ook tips vul dan mijn contactformulier in.


AAP (c)

NOP (c)

Stichting Aap is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. Dieren die afkomstig zijn van de illegale handel of die werden afgedankt door particulieren, laboratoria of louche dierentuintjes.
Je kunt hier voor uiteenlopende bedragen per maand (van iets meer dan een tientje tot ruim 50 gulden) dieren adopteren. Door lidmaatschap of adoptie of dat bijvoorbeeld kado te doen ben je niet alleen goed en origineel voor jezelf bezig maar help je ook het dier en de toekomstige dierentuinverzorgers...

Copyrights belong to AAP (c)

De Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien (N.O.P.) is een opvangcentrum voor alle exotische vogels maar voornamelijk papegaaiachtigen.
Particulieren, organisaties, en overheidsinstellingen zoals de diensten Douane en Algemene Inspectie Dienst (A.I.D.), kunnen de exotische vogels kosteloos (hierbij staat de gezondheid van de vogels voorop!) plaatsen in het opvangcentrum. Het park "Papagaai-Inn" is opengesteld voor alle bezoekers.

NOP (c)